Afbeelding van 2L Home & Garden Buitenhaard Classico - 130cm
 

2L Home & Garden Buitenhaard Classico - 130cm

2L Home & Garden Buitenhaard Classico - 130cm - 2L Home & Garden Buitenhaard Classico - 130cm Met de buitenhaard Classico 130 haalt u voor een aantrekkelijke prijs een geweldige haard in uw tuin! Dat de buitenhaard Classico zo populair is, is niet zo vreemd! De tuinhaard is gemaakt van zwart gepoedercoat plaatstaal en voorzien van een degelijke hittebestendige zwarte lak. Hierdoor is de haard geschikt om het hele jaar door te gebruiken. De buitenhaard is voorzien van een schoorsteen voor de afvoer van de rook. Het afdakje op de pijp voorkomt inregenen. De buitenhaard Classico 130 is heel eenvoudig online te bestellen. En de bezorging is nog gratis ook!  Voordelen Sfeervolle buitenhaard. De haard is voorzien van een hittebestendige coating tot maar liefst 600°C. Hoge stralingswarmte rondom, dus niet alleen aan de voorzijde. Ook leuk als verjaardagscadeau. Belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 130cm x 45cm. Heeft een zwarte hittebestendige lak. Het dakje voorkomt inregenen.

Prijs: 74.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
2L Home & Garden Buitenhaard Classico - 130cm
Van 129.94 / Voor 74.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor 2L Home & Garden Buitenhaard Classico - 130cmBuitenhaarden 2L Home Garden Buitenhaard Classico 130cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!