Afbeelding van 2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs - 60 x 60cm
 

2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs - 60 x 60cm

2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs - 60 x 60cm - 2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs - 60 x 60cm Heb je een mooie loungeset maar zijn je kussens aan vervangen toe? Misschien is het 2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs van 60 x 60cm wel wat voor jou. Het 2L Home & Garden loungekussen heeft een mooi geweven, grijs patroon. Het loungekussen is gemaakt van een water afstotende stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 60cm x 60cm. Het kussen is te gebruiken als zitkussen op je loungeset. Het loungekussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Hierdoor is deze extra kleur vast in zonlicht. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De stof is kleurvast in zonlicht De stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbale kussenhoes De hoes kan gewoon in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 60 x 60cm Gemaakt van polyester Kussenvulling:

Prijs: 29.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs - 60 x 60cm
Van 34.94 / Voor 29.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor 2L Home & Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs - 60 x 60cmTuinkussens 2L Home Garden Loungekussen Metro Lounge Grijs 60 x 60cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!