Afbeelding van 2L Home & Garden XL Rookoven RVS - inclusief elektrisch Spiraal - 3 verdiepingen
 

2L Home & Garden XL Rookoven RVS - inclusief elektrisch Spiraal - 3 verdiepingen

2L Home & Garden XL Rookoven RVS - inclusief elektrisch Spiraal - 3 verdiepingen - Rookoven XL - inclusief spiraal Rookoven XL met 3 verdiepingen van 2L Home and Garden is een geweldig staaltje werk. De rookoven is gemaakt van verzinkt staal en wordt geleverd met een breed scala aan accessoires. Eenvoudig te installeren & makkelijk in gebruik. De rook kast is ideaal voor het roken en koken van vis, vlees, ham en meer. Daarbij is de oven ook geschikt voor bijvoorbeeld aardappelen of tofu. De mogelijkheden om unieke gerechten te maken zijn eindeloos. Maak jezelf bekend met de eeuwen oude methode van het roken van eten. Verfijn je eten en ontdek nieuwe smaken. De afmetingen van de rookoven XL zijn 80cm x 39cm x 27,5cm. De rookoven wordt inclusief professionele thermometer geleverd. De thermometer geeft precies aan welke temperatuur ideaal is voor verschillende soorten vlees. Het glazen venster maakt het mogelijk om de rookproces van het eten te bekijken.  Bekijk heerlijke gerechten op http://www.2lhomeandgarden.com/rookoven-recepten/ Deze rookoven wordt geleverd inclusief elektrich warmte spiraal. De verwarmingselement bevat een thermostaat, waardoor het roken makkelijker wordt. Voordelen - Het glazen venster maakt het mogelijk om het proces van het eten te bekijken. 

Prijs: 179.90 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
2L Home & Garden XL Rookoven RVS - inclusief elektrisch Spiraal - 3 verdiepingen
Van 216.20 / Voor 179.90 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor 2L Home & Garden XL Rookoven RVS - inclusief elektrisch Spiraal - 3 verdiepingen2L Home Garden XL Rookoven RVS inclusief elektrisch Spiraal 3 verdiepingen vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!