Afbeelding van AEG DBB3651M afzuigkap onderbouw
 

AEG DBB3651M afzuigkap onderbouw

AEG DBB3651M afzuigkap onderbouw - Zuivere lijnen, zuivere lucht Deze mooi ontworpen afzuigkap wordt aangedreven door een energie-efficiënte motor en wordt tegen de wand gemonteerd. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes, terwijl hij zijn steentje bijdraagt aan het uiterlijk en de sfeer van de ruimte. Ontwerp dat aansluit op uw stijl Deze afzuigkap zet op meerdere wijzen de juiste toon in een moderne woning. Een mix van functionele, luchtzuiverende functies in een moderne stijl past in iedere keuken. Maximale filtratie, telkens weer Een goed functionerende filter die vetten en geurtjes tijdens het koken opvangt. De verwijderbare filter kan gereinigd worden in de vaatwasmachine, zodat uw afzuigkap altijd efficiënt blijft. Afzuigkapinstellingen, op verzoek Innovatieve bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot regelen van de verlichting, u heeft volledige controle over het kookproces. Duurzame verlichting Profiteer van de voordelen van LED-verlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt.

Prijs: 399.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG DBB3651M afzuigkap onderbouw
Van 529.00 / Voor 399.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG DBB3651M afzuigkap onderbouwAfzuigkappen AEG DBB3651M afzuigkap onderbouw vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!