Afbeelding van AEG FFB53610ZM AirDry vrijstaande vaatwasser
 

AEG FFB53610ZM AirDry vrijstaande vaatwasser

AEG FFB53610ZM AirDry vrijstaande vaatwasser - Deze vrijstaande vaatwasser van AEG maakt uw leven een stuk simpeler. Hij heeft een speciale startuitstel functie waarmee u de vaatwasser op een later moment kunt laten starten. Zo kunt u bijvoorbeeld al vroeg naar uw werk en uw vaatwasser op een later tijdstip aan laten gaan. Daarnaast bespaart u energie met de special AirDry-functie. Deze functie zorgt er namelijk voor dat uw vaat op een uitstekende manier gedroogd wordt dankzij een natuurlijke luchtstroom. In de laatste fase van het droogcyclus opent de deur zichzelf 10cm zodat de stoom eruit kan. Zo droogt uw vaat op een natuurlijke manier. Hij is erg stil met maar 42db en verbruikt 9,9liter per cyclus. Hij is ook erg energiezuinig met een A+++ label. Er kunnen 13 couverts in dus u heeft voldoende ruimte voor al uw vaat. Hij heeft 5 programma's en 4 temperaturen.

Prijs: 649.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG FFB53610ZM AirDry vrijstaande vaatwasser
Van 729.00 / Voor 649.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG FFB53610ZM AirDry vrijstaande vaatwasserVaatwassers AEG FFB53610ZM AirDry vrijstaande vaatwasser vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!