Afbeelding van AEG L7WB86GW DualSense was-droogcombinatie
 

AEG L7WB86GW DualSense was-droogcombinatie

AEG L7WB86GW DualSense was-droogcombinatie - De nieuwe Kombi-was/droogcombinatie met DualSense-technologie past de temperatuur en de trommelbeweging aan de verschillende stoffen en de programma´s aan de specifieke lading aan. Of het nu om geweven jasjes of zachte truien gaat, alles wordt in een keer behoedzaam en beschermd gewassen en gedroogd.\n\nDUAL-TECHNOLOGIE VOOR BEHOEDZAME VERZORGING\nOnze DualSense-technologie past de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Met de lagere temperatuur en gecontroleerde beweging wordt al uw kleding behoedzaam gewassen en gedroogd.\n\nAANGEPASTE CYCLI VOOR ABSOLUUT GEMAK\nProSense Technology® past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed aan. Dit zorgt voor handige en economische cycli - waardoor er tijd, energie en water wordt bespaard - of de lading nu klein of groot is.\n\nSLECHTS EEN UUR VOOR KLEDING KLAAR OM TE DRAGEN\nHet programma NonStop 1h/1kg doet maar een uur over het wassen en drogen van kleine ladingen. Dit betekent op verzoek klaar om te dragen. En u profiteert van de eenvoudigste manier om voor uw kleding te zorgen - zonder gedoe.\n\nULTIEME FLEXIBILITEIT VOOR DAGELIJKSE GEMAK\nVolledig de baas met de selectieknop Wash&Dry:

Prijs: 749.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG L7WB86GW DualSense was-droogcombinatie
Van 999.00 / Voor 749.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG L7WB86GW DualSense was-droogcombinatieWasmachines AEG L7WB86GW DualSense was droogcombinatie vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!