Afbeelding van AEG L8WE06CS ÖKOMix was-droogcombinatie
 

AEG L8WE06CS ÖKOMix was-droogcombinatie

AEG L8WE06CS ÖKOMix was-droogcombinatie - De AEG L8WE06CS was/droogcombinatie mengt wasmiddel en wasverzachter afzonderlijk met water voordat het de trommel binnenkomt. Dit betekend dat ze zijn geactiveerd voordat ze op de stoffen terechtkomen. De ProSense technologie past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed aan. Hierdoor wordt niet alleen tijd en energie maar ook water bespaard. Met DualSense technologie wordt de temperatuur en beweging van de trommel aangepast op de verschillende stoffen. Met de lagere temperatuur en gecontroleerde beweging wordt al uw kleding behoedzaam gewassen en gedroogd. De was/droogcombinatie beschikt over een Woolmark blue certificaat voor het was- én droogproces, waarmee zelfs de meest delicate stoffen zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden.

Prijs: 1095.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG L8WE06CS ÖKOMix was-droogcombinatie
Van 1449.00 / Voor 1095.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG L8WE06CS ÖKOMix was-droogcombinatieWasmachines AEG L8WE06CS ÖKOMix was droogcombinatie vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!