Afbeelding van AEG LX7-2-ECO zakloze stofzuiger
 

AEG LX7-2-ECO zakloze stofzuiger

AEG LX7-2-ECO zakloze stofzuiger - Met de AEG LX7-2-ECO zakloze stofzuiger maak je erg stil jouw huis schoon. Het is voorzien van het SilentPro System. Dat systeem zorgt er, samen met het Dust Magnet stille mondstuk, voor dat je kan stofzuigen zonder lawaai. De stofzuiger is erg prettig in gebruik. Voordelen van de AEG LX7-2-ECO * 9 meter actieradius * Clean air filtration - allergievriendelijk * SilentPro System * Inclusief kierzuigmondstuk - voor smalle en moeilijk bereikbare plekken Prettig stofzuigen De stofzuiger maakt gebruik van Clean air filtration door middel van het hygiƫne- of allergie plus-filter. Dit maakt de stofzuiger allergievriendelijk, doordat het kleine stofdeeltjes en allergenen uit de lucht onttrekt. De stofzuiger heeft een vermogensregelaar, waarmee je zelf het vermogen van de stofzuiger kan regelen. Daardoor zorg je voor minimale verstoring en gebruik je zo min mogelijk energie. Het Easy Empty-systeem maakt, zoals de naam al doet vermoeden, het heel eenvoudig om het verzamelde stof te verwijderen. Je kunt het compartiment eenvoudig uitnemen en vervolgens legen in de vuilnisbak. Tijdens en na het gebruik, is de stofzuiger horizontaal en verticaal neer te zetten, door middel van de parkeerfunctie.

Prijs: 149.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG LX7-2-ECO zakloze stofzuiger
Van 189.95 / Voor 149.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG LX7-2-ECO zakloze stofzuigerStofzuigers AEG LX7 2 ECO zakloze stofzuiger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!