Afbeelding van AEG VX4-1-IW-P stofzuiger
 

AEG VX4-1-IW-P stofzuiger

AEG VX4-1-IW-P stofzuiger - Met deze krachtige stofzuiger van AEG heeft u uw huis binnen mum van tijd schoon. De stofzuiger is voorzien van een vermogensregelaar waarmee u gebruik kunt maken van de kracht die u nodig heeft. De zachte wielen zorgen dat er geen krassen op de vloer komen tijdens het stofzuigen. De telescopische buis is naar de juiste lengte aan te passen voor een ergonomisch gebruik of om het reinigingsbereik uit te breiden. Een klein scherm op de stofzuiger geeft aan wanneer de stofzak vervangen moet worden. De stofzuiger is makkelijk horizontaal en verticaal te parkeren en is voorzien van een handige ergonomische handgreep. De stofzuiger heeft een actieradius van 7,5 meter. Hij heeft een vermogen van 650 Watt en is voorzien van energieklasse A.

Prijs: 99.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG VX4-1-IW-P stofzuiger
Van 134.95 / Voor 99.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG VX4-1-IW-P stofzuigerStofzuigers AEG VX4 1 IW P stofzuiger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!