Afbeelding van AEG VX6-2-CR-A stofzuiger
 

AEG VX6-2-CR-A stofzuiger

AEG VX6-2-CR-A stofzuiger - De VX6-2-CR-A, X Force wordt geleverd met het AEG Power Pro System voor perfecte schoonmaakprestaties. Het Power Pro System combineert een effici├źnte motor en het DustPro-mondstuk, zodat u overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de X Force voorzien van de 360? Motion Technology. De zwenkwielen zijn ideaal om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het 180┬░ Access-deksel geeft u volledige toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger, zodat u de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen. Het Multi Room System zorgt voor optimale flexibiliteit met een bereik van 9 meter. Er wordt bij dit model een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Force beschikt over twee parkeerstanden. Extra wordt er bij de VX6-2-CR-A een SpeedyClean-zuigmond geleverd welke uitermate geschikt is voor harde vloeren.

Prijs: 139.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
AEG VX6-2-CR-A stofzuiger
Van 179.95 / Voor 139.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor AEG VX6-2-CR-A stofzuigerStofzuigers AEG VX6 2 CR A stofzuiger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!