Afbeelding van Alecto babyfoon DBX-88 ECO
 

Alecto babyfoon DBX-88 ECO

De DBX-88 ECO is 100% storingsvrij, heeft een sublieme geluidsweergave en is door de ECO-modus zeer energiezuinig. De babyfoon is voorzien van een terugspreekfunctie waarvan het volume en microfoongevoeligheid in 5 stappen instelbaar zijn. Het signaal wordt zowel optisch als akoestisch doorgegeven. De babyfoon heeft buiten een bereik maximaal 300 meter, terwijl dit binnenshuis tot 50 meter is. Handig is de melding die de ouderunit geeft als u buiten bereik raakt of als de batterij bijna leeg is. De 5 rustgevende slaapliedjes en het ingebouwde nachtlampje op de babyunit kunnen op afstand worden in- en uitgeschakeld. Via het LCD display is de babyfoon instelbaar en wordt de temperatuur weergegeven. Er kan een alarm bij een te hoge of lage temperatuur in de babykamer worden ingesteld. Door het twee-weg systeem is het ook mogelijk om terug te praten naar uw kind.

Prijs: Van 79.99 / Voor 61.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Babyfoons

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Expert
Alecto babyfoon DBX-88 ECO
Van 79.99 / Voor 61.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Alecto babyfoon DBX-88 ECOBabyfoons Alecto babyfoon DBX 88 ECO vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!