Afbeelding van Atag HC6471G keramische inbouwkookplaat
 

Atag HC6471G keramische inbouwkookplaat

Atag HC6471G keramische inbouwkookplaat - De Atag HC6471G is keramische kookplaat van 60 cm breed en met 4 kookzones. Met het kinderslot voorkomt u snel en eenvoudig ongewenste bediening van uw apparaat. Met één druk op de toets blokkeert u alle functies. De inductie- en keramische kookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden. Dankzij de Cooklight elementen kunt u nu sneller, nauwkeuriger en zuiniger keramisch koken. Na het koken krijgt u ook een waarschuwing als de kookplaat te heet is om aan te raken of schoon te maken. De kookplaat heeft een vermogen van 6900 watt en is geschikt voor een 2-fasen aansluiting. Inbouwmaten: 56 x 49 cm.

Prijs: 566.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Atag HC6471G keramische inbouwkookplaat
Van 659.00 / Voor 566.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Atag HC6471G keramische inbouwkookplaatKookplaten Atag HC6471G keramische inbouwkookplaat vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!