Afbeelding van Atag WV60211AC afzuigkap vlakscherm
 

Atag WV60211AC afzuigkap vlakscherm

Atag WV60211AC afzuigkap vlakscherm - De Atag WV60211AC is een vlakscherm afzuigkap van 60 cm breed. Hij heeft heeft geen motor en is geschikt voor aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Deze afzuigkap biedt optimaal zicht op de kookplaat met energiezuinige verlichting in een mooie, warme kleur. De LED verlichting is in veel gevallen bovendien dimbaar, voor een aangename (sfeer-)verlichting op het juiste niveau. Niet onbelangrijk, als u veel tijd in de keuken doorbrengt! Deze afzuigkap is voorzien van een hermetisch afsluitbare, elektrische klep. Daarmee zijn hinderlijke fluittonen en ongewenste afvoer van warme lucht verleden tijd. De klep werkt met een elektromotor, waardoor hij direct na het indrukken van de 'aan'-knop opent of sluit. U kunt dus meteen beginnen met koken. En omdat de elektromotor zichzelf uitschakelt wanneer de klep open of gesloten is, is het energieverbruik efficiƫnt.

Prijs: 257.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Atag WV60211AC afzuigkap vlakscherm
Van 299.00 / Voor 257.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Atag WV60211AC afzuigkap vlakschermAfzuigkappen Atag WV60211AC afzuigkap vlakscherm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!