Afbeelding van Babyliss 6615E Le Pro Ultimate Föhn Red haardroger
 

Babyliss 6615E Le Pro Ultimate Föhn Red haardroger

Babyliss 6615E Le Pro Ultimate Föhn Red haardroger - Met de BaByliss 6615E haardroger föhn je jouw haar op een professionele manier, alsof je net bij de kapper vandaan komt. Hiermee kan je snel en gericht jouw haar drogen en het eenvoudig stylen. Dankzij de cool shot functie, blijft jouw gestylede haar langer in model. Voordelen van de BaByliss 6615E * 2 snelheidsstanden * Cool shot functie * Handig in gebruik - 2,7 meter snoerlengte * Inclusief 2 mondstukken Professionele, krachtige motor De haardroger bevat een professionele AC-motor. Deze heeft een vermogen van 2300 W en is daarmee erg krachtig. Je maakt er in een handomdraai zelfs stug en dik haar mee droog. De combinatie van de professionele motor en hoge wattage, zorgt ervoor dat de haardroger een van de krachtigste in haar soort is. Ionische technologie De föhn is voorzien van ionische technologie. Hierdoor wordt voorkomen dat het haar statisch wordt. Ook geeft het een natuurlijke glans aan jouw haar en vergroot het de doeltreffendheid van de haarverzorgingsproducten die je in jouw haar gebruikt.

Prijs: 58.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Babyliss 6615E Le Pro Ultimate Föhn Red haardroger
Van 79.95 / Voor 58.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Babyliss 6615E Le Pro Ultimate Föhn Red haardrogerHaarstyling Babyliss 6615E Le Pro Ultimate Föhn Red haardroger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!