Afbeelding van Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel krulborstel
 

Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel krulborstel

Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel krulborstel - Met de Babyliss 668E Smooth Boost krulborstel creëer jij jouw perfecte look. De föhnborstel is prettig in gebruik voor korter haar, tot boven de schouders. Er zitten twee opzetstukken van 22 mm bij, waardoor je op jouw gewenste manier de krulborstel kunt gebruiken. Dankzij de evenredige verdeling van de warme lucht wordt jouw haar gelijkmatig en effectief gestyled. Voordelen van de Babyliss 668E Smooth Boost * Dual voltage 115 en 230 V - neem hem mee op reis! * 2 temperatuurinstellingen * 2 opzetstukken Twee opzetstukken Bij deze krulborstel zit een opzetstuk met harde pinnen en één van met zachte borstelharen. Ze hebben een diameter van 22 mm, waardoor ze erg geschikt zijn voor kort haar. Probeer uit welk opzetstuk jij het fijnst vindt voor welke look en ga ermee aan de slag. Handig in gebruik De krulborstel heeft een dun handvat en weegt maar 120 gram, waardoor hij makkelijk vast te pakken is. Geen verkrampte handen dus tijdens het borstelen van jouw haar. Het 1,8 meter meedraaiende snoer zorgt ervoor dat je niet in de knoop komt te zitten met het snoer. Je ervaart voldoende bewegingsvrijheid om jouw haar in model te brengen.

Prijs: 24.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel krulborstel
Van 29.95 / Voor 24.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel krulborstelHaarstyling Babyliss 668E Smooth Boost Krulborstel krulborstel vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!