Afbeelding van Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Fohnborstel krulborstel
 

Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Fohnborstel krulborstel

Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Fohnborstel krulborstel - Met de Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Föhnborstel creëer je het blow-dry effect dat je krijgt met een losse borstel en föhn. Ideaal! Met de borstels met keramische coating en de anti-frizz functie maak je jouw haar glad en glanzend. Het zal niet pluizen en blijft langdurig in model zitten. De borstels draaien zachtjes in jouw haar en de verschillende gaatjes in de borstel zorgen voor een gelijke verdeling van de lucht. Zo wordt iedere lok even mooi gestyled. Voordelen van de Babyliss AS952E * Coolshot * 2 temperatuursinstellingen * 2,5 meter meedraaiend snoer in 2 draairichtingen 2 borstelopzetstukken Bij deze heteluchtborstel krijg je een roterende borstel van 50 mm en één van 40 mm. Dit zorgt ervoor dat je in haar van iedere lengte een mooie slag of volume kan creëren. De borstels hebben beide een keramische coating. Keramische coating en Ionische anti-frizz functie. De keramische coating zorgt voor een evenredige verdeling van de warmte. Dit zorgt voor een glad en gepolijst effect op jouw haar. Tegelijkertijd geeft de ionische functie ionen af, waardoor het haar minder zal pluizen en je haar nog meer glanzend wordt.

Prijs: 59.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Fohnborstel krulborstel
Van 69.95 / Voor 59.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Fohnborstel krulborstelHaarstyling Babyliss AS952E Big Hair Dual Roterende Fohnborstel krulborstel vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!