Afbeelding van Beko ATH7120 luchtbevochtiger
 

Beko ATH7120 luchtbevochtiger

Beko ATH7120 luchtbevochtiger - De Beko ATH7120 luchtbevochtiger zorgt op een stille en prettige manier ervoor dat de lucht in jouw huis of kantoor gezonder wordt. Een te droge lucht zorgt namelijk voor een droge huid, hoesten en zelfs hoofdpijn en concentratieproblemen. Het heeft een bevochtigingscapaciteit van 250 ml/u. Voordelen van de Beko ATH7120 * 30 watt vermogen * 3 liter inhoud waterreservoir * Geschikt voor ruimtes tot 80 m² * Geluidsniveau 38 dB Prettig gebruik van de luchtbevochtiger Het apparaat kan in gesteld worden op twee snelheden, waarmee je zelf kan bepalen hoe snel de lucht wordt bevochtigd. Het bevochtigen van de lucht gaat door middel van stoom. Het apparaat heeft een stille werking, waardoor hij ook prettig aan kan staan in een slaapkamer of tijdens het televisie kijken. Functies zijn eenvoudig in te stellen via het LED-display.

Prijs: 89.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Beko ATH7120 luchtbevochtiger
Van 119.00 / Voor 89.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Beko ATH7120 luchtbevochtigerKlimaat Beko ATH7120 luchtbevochtiger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!