Afbeelding van Beko CFM6350I koffiefilter apparaat
 

Beko CFM6350I koffiefilter apparaat

Beko CFM6350I koffiefilter apparaat - Met het Beko CFM6350I koffiefilterapparaat zet jij jouw kop koffie, zonder lang te hoeven wachten. Het apparaat is voorzien van een druppelstop-functie, waardoor je jouw eerste kop koffie al kunt pakken, terwijl de koffie nog niet volledig is doorgelopen. Je pakt hiermee op ieder gewenst moment jouw koffie. Voordelen van de Beko CFM6350I * 1000 watt vermogen * Druppelstop-functie * Capaciteit van 10 bekers Eenvoudig gebruik van het koffiefilterapparaat Met deze koffiemachine kan je koffie zetten voor 10 bekers. Op het apparaat en de glazen kan lees je eenvoudig de hoeveelheid water en koffie af en het is voorzien van een indicator watergebrek. Dankzij de warmhoudfunctie wordt de koffie nog enige tijd warm gehouden. Het heeft een automatische uitschakeling en staat stabiel en stevig op het aanrecht, dankzij de antislipvoetjes.

Prijs: 39.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Beko CFM6350I koffiefilter apparaat
Van 59.95 / Voor 39.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Beko CFM6350I koffiefilter apparaatKoffie en thee Beko CFM6350I koffiefilter apparaat vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!