Afbeelding van Beko LNE415E30 koelkast zonder vriesvak
 

Beko LNE415E30 koelkast zonder vriesvak

Beko LNE415E30 koelkast zonder vriesvak - De Beko LNE415E30 is een koelkast met 2 lades, 5 plateaus en 343 liter inhoud. Hij is energiezuinig met klasse A++ en heeft een hoogte van 171,4 cm. Deze koelkast heeft een NoFrost systeem tegen ijsvorming. Vlees, vis en zuivel hebben een lagere temperatuur nodig om vers te blijven. In het CoolRoom®-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij een optimale vochtigheidsgraad. Zo blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol. Soms is het lastig om alles in de koelkast te kunnen zien, vooral in de hoeken en achterin. Met Led Illumination® wordt de koelkast bovenin en bij elk rek met ledlampjes verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is ledverlichting energiezuiniger dan standaard verlichting. Dankzij het veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Prijs: 499.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Beko LNE415E30 koelkast zonder vriesvak
Van 589.00 / Voor 499.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Beko LNE415E30 koelkast zonder vriesvakKoelkasten Beko LNE415E30 koelkast zonder vriesvak vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!