Afbeelding van Bestron ACC271P cupcakemaker
 

Bestron ACC271P cupcakemaker

Bestron ACC271P cupcakemaker - Met de Bestron ACC271P cupcakemaker maak je binnen een mum van tijd en heel eenvoudig zeven heerlijke cupcakes. Maar ook bladerdeeghapjes, pasteitjes en minitaartjes kun je erin maken. Of je dus van zoet of hartig houdt, deze cupcakemaker komt iedereen van pas. Voordelen van de Bestron ACC271P * Hoogwaardige bakplaten met antiaanbaklaag * Eenvoudig te reinigen * Automatische temperatuurregeling * Ruimtebesparend opbergen door verticale opberging en snoeropwikkelsysteem Extra veilig in gebruik Hoewel het apparaat warm wordt om de cupcakes te kunnen bakken, is het erg veilig in gebruik. De behuizing is namelijk hittebestendig. Hierdoor kun je hem gewoon aanraken zonder jouw handen te verbranden. Op het aan-/uitknopje zit een indicatielampje dat aangeeft of hij gereed is voor gebruik. Hieraan kun je dus zien wanneer de binnenkant warm is. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat hij stevig op het aanrecht blijft staan en het apparaat heeft een GS-gecertificeerd keurmerk, wat aangeeft dat hij een extra hoge kwaliteit en veiligheidsstandaard heeft.

Prijs: 24.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Bestron ACC271P cupcakemaker
Van 29.95 / Voor 24.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Bestron ACC271P cupcakemakerEten bereiden Bestron ACC271P cupcakemaker vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!