Afbeelding van Bestron AMA45ZRC ventilator
 

Bestron AMA45ZRC ventilator

Bestron AMA45ZRC ventilator - De Bestron AMA45ZRC is een ventilator met 3 verschillende snelheidsstanden. Met een instelbare timer bepaal je zelf wanneer de ventilator zichzelf uitschakelt, ideaal voor het slapen gaan op een warme zomeravond. De voordelen van de Bestron AMA45ZRC: * Doordat de ventilator kantelbaar is richt je eenvoudig waar de luchtstroom naartoe moet blazen * Met de timer voorkom je dat de ventilator de hele nacht aan blijft staan * De ventilator is in hoogte verstelbaar * Beschikt over 3 snelheidsstanden Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk De Bestron AMA45ZRC is een ventilator die precies doet wat er van hem verwacht wordt. Zoek je een ventilator die in hoogte verstelbaar is en verschillende snelheidsstanden heeft? Dan is deze ventilator precies wat je zoekt. Met de timer bepaal je zelf hoelang de ventilator nog aan moet staan wanneer je gaat slapen, zodat hij niet de hele nacht aan blijft staan.

Prijs: 39.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Bestron AMA45ZRC ventilator
Van 45.95 / Voor 39.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Bestron AMA45ZRC ventilatorKlimaat Bestron AMA45ZRC ventilator vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!