Afbeelding van Bestron AMG600 kookaccessoires
 

Bestron AMG600 kookaccessoires

Bestron AMG600 kookaccessoires - Met de Bestron AMG600 is een elektrische vleesmolen. Het is een krachtig apparaat, dankzij het vermogen van 1000 watt. Hij is uitgerust met een hoogwaardig kopergewikkelde motor en heeft een aan-/uitschakelaar met terugloopfunctie. Voordelen van de Bestron AMG600 * Eenvoudig te reinigen * Antislipvoetjes * Inclusief drie maalschijven en twee opzetstukken voor worst en kibbeh Hygiƫnische en hoogwaardige accessoires Het apparaat heeft een hygiƫnisch RVS vulplateau en een hoogwaardig RVS-mes en maalspiraal. Daarnaast heeft het drie maalschijven, waar het vlees mee gemalen kan worden: een grove van 7 mm, een medium schijf van 5 mm en een fijne van 3 mm. Ook krijg je er opzetstukken bij voor het maken van worst en kibbeh. Het heeft bovendien een kunststof aandrukker.

Prijs: 48.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Bestron AMG600 kookaccessoires
Van 74.95 / Voor 48.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Bestron AMG600 kookaccessoiresEten bereiden Bestron AMG600 kookaccessoires vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!