Afbeelding van Bestron ASV45ZR - ventilator ventilator
 

Bestron ASV45ZR - ventilator ventilator

Bestron ASV45ZR - ventilator ventilator - Met de Bestron ASV45ZR statiefventilator van Bestron krijg je het deze zomer weer koel in huis. Voordelen van de Bestron ASV45ZR * Diameter 45cm * Te bedienen met afstandsbediening * Timer-functie * 2 verschillende programma's (Natural Breeze en Sleep Breeze) Robuuste ventilator Deze ventilator heeft een korf diameter van ca. 45cm en heeft een zwenkfunctie van 75°, hij is hoogte verstelbaar tussen de 102 en 122 cm en de korf is verticaal verstelbaar. Het apparaat is uitgerust met een hoogwaardig kopergewikkelde motor waardoor hij erg robuust en stabiel is. De ventilatorbladen zijn krachtig en aerodynamisch en kunnen draaien in 3 verschillende snelheden.

Prijs: 39.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Bestron ASV45ZR - ventilator ventilator
Van 49.95 / Voor 39.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Bestron ASV45ZR - ventilator ventilatorKlimaat Bestron ASV45ZR ventilator ventilator vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!