Afbeelding van Bestron AWK200RE waterkoker
 

Bestron AWK200RE waterkoker

Bestron AWK200RE waterkoker - Met de Bestron AWK200RE ivoor waterkoker heb jij snel jouw gekookte water voor thee, soep of andere warme dranken. Het apparaat is snoerloos en heeft een mooi, traditioneel design. Hij staat daarmee goed in iedere keuken en je bent flexibel in waar je hem precies neerzet. Hij heeft een hoge kwaliteit en is erg veilig in gebruik. Voordelen van de Bestron AWK200RE ivoor * 1,8 liter inhoud * Behuizing van hoogwaardig gelakt RVS * Verwarmingselement is ongevoelig voor kalkaanslag * Snoerloos, met 360° draaibare aansluiting * Kookt snel water Veilig in gebruik Het apparaat heeft het GS-gecertificeerd keurmerk. Dat houdt in dat het een extra hoge kwaliteit en veiligheidsstandaard heeft. Zo heeft het een automatische kookstop en een droogkookbeveiliging, waardoor je veilig jouw water kookt. Door de aan/uit-schakelaar met indicatielampje kan je in één oogopslag zien of het apparaat aan staat. Het heeft daarnaast een afneembaar deksel met veiligheidssluiting en antislipvoetjes, waardoor hij stevig op het aanrecht blijft staan.

Prijs: 29.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Bestron AWK200RE waterkoker
Van 42.95 / Voor 29.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Bestron AWK200RE waterkokerKoffie en thee Bestron AWK200RE waterkoker vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!