Afbeelding van Bestron DTP800TP waterkoker
 

Bestron DTP800TP waterkoker

Bestron DTP800TP waterkoker - De Bestron DTP800TP is een snoerloze waterkoker waar je eenvoudig gekookt water mee maakt. Het heeft een trendy, decoratief design dat in iedere keuken erg mooi zal staan. Iedereen heeft wel eens een moment dat hij of zij water laat koken voor een kopje thee, maar vervolgens wordt afgeleid en vergeet de thee daadwerkelijk te pakken. Deze waterkoker is warmtegeïsoleerd, waardoor het water lang warm blijft en je na een tijdje nog steeds heet theewater hebt. Voordelen van de Bestron DTP800TP * 0,8 liter inhoud * Gezond keramische materiaal * Verwarmingselement is ongevoelig voor kalkaanslag * 360° draaibare aansluiting en praktisch snoeropwikkelsysteem * Krachtig vermogen van 1800 watt Veilig in gebruik De waterkoker is GS-gecertificeerd en voldoet daarmee aan een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Het heeft een tweeledig veiligheidssysteem, dat bestaat uit een automatische kookstop en een droogkookbeveiliging. De aan/uit-schakelaar met indicatielampje laat in één oogopslag zien of hij aan het koken is. Als laatste maken de afneembare deksel met veiligheidssluiting en antislipvoetjes het apparaat nog extra veilig en stevig in gebruik.

Prijs: 36.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Bestron DTP800TP waterkoker
Van 46.95 / Voor 36.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Bestron DTP800TP waterkokerKoffie en thee Bestron DTP800TP waterkoker vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!