Afbeelding van Duux Sqair Air Cooler luchtkoeler
 

Duux Sqair Air Cooler luchtkoeler

Duux Sqair Air Cooler luchtkoeler - De Duux Sqair Air Cooler is een vierkante, lichte en compacte luchtkoeler met een handige waterabsorberende filter. Deze luchtkoeler is een aangename accessoire op hete dagen. De voordelen van de Duux Sqair Air Cooler: * Handige waterabsorberende filter die de ruimte 4 tot 5 graden verkoelt * Energiezuinig en een laag geluidsniveau * Eenvoudig meenemen dankzij compacte afmetingen van 17 x 17 x 17,5 * Eenvoudige bediening dankzij zijn drie knoppen en het verlichte bedieningspaneel Een draagbare luchtkoeler met verkoeling van 4 tot 5 graden In tegenstelling tot de standaard ventilatoren beschikt de Sqair over een waterabsorberend filter die de ruimte 4 tot 5 graden verkoelt. Hij is ook ontzettend energiezuinig: je kan hem zelfs aansluiten op bijvoorbeeld je powerbank, waardoor je de Sqair Air Cooler ook als draagbare luchtkoeler kan gebruiken. Met afmetingen van 17 x 17 x 17,5 cm kan je hem ook eenvoudig meenemen. Ondanks zijn compacte formaat heeft de Sqair een krachtige ventilator tot 1 m2 bereik. Het apparaat verbruikt slechts 9 W en koelt niet alleen lucht, maar werkt ook als persoonlijke luchtbevochtiger met een capaciteit van 500 ml/u. Het geluidsniveau bedraagt <44 dB.

Prijs: 49.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Duux Sqair Air Cooler luchtkoeler
Van 59.95 / Voor 49.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Duux Sqair Air Cooler luchtkoelerKlimaat Duux Sqair Air Cooler luchtkoeler vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!