Afbeelding van Fakkelstandaard Inclusief Berkenstam
 

Fakkelstandaard Inclusief Berkenstam

Fakkelstandaard Inclusief Berkenstam - Fakkelstandaard Inclusief Paraffine Berkenstam De Fakkelstandaard is een leuke mini vuurkorf die precies groot genoeg is voor tuinfakkels zoals paraffine berkenstammen en Zweedse fakkels. De mini vuurkorf is gemaakt van staal en heeft een mooi zwarte lak afwerking. Door zijn formaat is de fakkelstandaard heel eenvoudig te verplaatsen. De standaard en voetstuk worden los geleverd.  De fakkelstandaard wordt inclusief 1 paraffine berkenstam geleverd. Deze buitenkaars brandt ongeveer 2 uur.  De afmetingen van de fakkelstandaard zijn 25cm X 25cm X 50cm. Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

Prijs: 11.50 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Fakkelstandaard Inclusief Berkenstam
Van 14.94 / Voor 11.50 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Fakkelstandaard Inclusief BerkenstamVuurkorven Fakkelstandaard Inclusief Berkenstam vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!