Afbeelding van Hama Luidsprekerstandaard Slim 2 stuks audio vloerstandaard
 

Hama Luidsprekerstandaard Slim 2 stuks audio vloerstandaard

Hama Luidsprekerstandaard Slim 2 stuks audio vloerstandaard - De Hama verstelbare luidsprekerstands zetten jouw waardevolle luidsprekers in het zonnetje en maken zo jouw thuisbioscoop compleet. Voordelen van de Hama verstelbare luidsprekerstands * Incl. schroeven-set, steunplaten en 2 klittenbandstroken * In hoogte verstelbaar tot maximaal 123 cm * Maken thuisbioscoop compleet * Verborgen kabelbegeleiding Positioneer jouw speakers op zithoogte met de universele luidspreker stands Slim van Hama. Home-entertainment is meer dan alleen een grote flatscreen Met de in hoogte verstelbare luidsprekerstands van Hama geef je jouw luidsprekers weer de aandacht die ze verdienen. De stands zijn speciaal ontwikkeld voor alle gangbare formaten surround-luidsprekers met een maximaal formaat van 11,5 x 11,5 cm en kunnen een gewicht tot vijf kilo dragen. Hiernaast vind je verborgen kabelbegeleiding dat zorgt voor een fraaiere aanblik. De stands worden geleverd als een set van twee stuks en met zes steunplaten in de volgende maten: 6,5 x 6,5 cm, 8 x 8 cm en 11,5 x 11,5 cm. Ontdek meer over hama ()

Prijs: 47.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hama Luidsprekerstandaard Slim 2 stuks audio vloerstandaard
Van 59.99 / Voor 47.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hama Luidsprekerstandaard Slim 2 stuks audio vloerstandaardAccessoires Hama Luidsprekerstandaard Slim 2 stuks audio vloerstandaard vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!