Afbeelding van Hartman Tuinstoel Alice - Standenstoel
 

Hartman Tuinstoel Alice - Standenstoel

Hartman Tuinstoel Alice - Standenstoel - Hartman Tuinstoel Alice - Antraciet Hartman Tuinstoel Alice Antraciet is een standenstoel zoals je van Hartman gewend bent. De standenstoel heeft een moderne jas gekregen. De Hartman standenstoel heeft een hoge rug. welke de natuurlijke lijnen van je rug volgt. Hierdoor ontstaat er een comfortabele zit. De Hartman Alice is gemaakt van een tussen een antraciet aluminium frame. De rugleuning is gemaakt van textileen. Deze is water én vlek afstotend. De stof ademt goed en is goed beschemd tegen UV straling. Hierdoor blijft de kleur mooi behouden. zelfs in sterk zonlicht. De Hartman tuinstoel is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De tuinstoel heeft een antraciete rugleuning. Het aluminium frame is antraciet. De afmetingen van de stoel zijn H111 x B 63 x D 68cm. De stoel heeft 5 verschillende standen. De zithoogte van is 44cm. De hoogte van de armleuningen is 63.5cm Voordelen De standenstoel heeft 5 standen. De rugleuning is water én vlek afstotend. Mooie tijdloze standenstoel. Hartman biedt 2 jaar garantie op de stoel. De belangrijkste specificaties Afmetingen: H111 x B 63 x D 68cm. Hoogte zitting: 44cm. Hoogte armleuningen: 63.5cm. Geschikt voor: Binnen en buiten. Afmetingen:

Prijs: 149.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hartman Tuinstoel Alice - Standenstoel
Van 199.89 / Voor 149.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hartman Tuinstoel Alice - StandenstoelHartman Tuinstoel Alice Standenstoel vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!