Afbeelding van Hartman Tuinstoel Aruba - Dining
 

Hartman Tuinstoel Aruba - Dining

Hartman Tuinstoel Aruba - Dining - Hartman Tuinstoel Aruba - Antraciet Hartman Tuinstoel Aruba Antraciet is een eetstoel voor in je tuin. De tuinstoel heeft een moderne jas gekregen. De Hartman tuinstoel is ideaal om je tuin tafel mee te verrijken. De stoel heeft een mooie ontwerp en volgt de natuurlijke lijnen van de rug. Hierdoor ontstaat er een comfortabele zit. De Hartman Aruba is gemaakt van een tussen een antraciet aluminium frame. De rugleuning is gemaakt van textileen. Deze is water én vlek afstotend. De stof ademt goed en is goed beschemd tegen UV straling. Hierdoor blijft de kleur mooi behouden. zelfs in sterk zonlicht. De Hartman tuinstoel is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De tuinstoel heeft een antraciete rugleuning. Het aluminium frame is antraciet. De afmetingen van de stoel zijn H88 x B 55 x D 75cm. Voordelen Strak ontwerp past bij vele tuintafels. De rugleuning is water én vlek afstotend. Heeft een antraciet frame met antraciete rugleuning. Hartman biedt 2 jaar garantie op de stoel. De belangrijkste specificaties Afmetingen: H88 x B 55 x D 75cm. Geschikt voor: Binnen en buiten. Materiaal rugleuning: Textileen. Kleur rugleuning: Antraciet. Materiaal frame: Aluminium. Kleur frame: Antraciet.

Prijs: 99.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hartman Tuinstoel Aruba - Dining
Van 109.94 / Voor 99.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hartman Tuinstoel Aruba - DiningHartman Tuinstoel Aruba Dining vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!