Afbeelding van Hartman Tuinstoel Cairo - Antraciet
 

Hartman Tuinstoel Cairo - Antraciet

Hartman Tuinstoel Cairo - Antraciet - Hartman Tuinstoel Cairo - Antraciet Hartman Tuinstoel Cairo Antraciet is een smaakvolle wicker eetstoel. De tuinstoel heeft een moderne uitstraling en biedt een ergonomische zitting. De stoel volgt de natuurlijke lijnen van het lichaam. Door extra steun in de lende heeft de Hartman stoel een erg comfortabele zit. De beige tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige kunststof wicker. Het wicker is volledig met de hand gevlochten. Het aluminium onderstel is Antraciet gepoedercoat. De combinatie geeft deze stoel een moderne stijlvolle uitstraling. De wicker stoel is goed bestendig tegen alle weersomstandigheiden. De kleuren en materialen zijn grondig getest op doorzaamheid en kleurbehoud. Je krijgt 2 jaar garantie op de Cairo tuinstoel. De tuinstoel heeft een beige kuip met antraciet aluminium onderstel. De afmetingen van de stoel zijn H 84 x B 63 x D 74cm. Het maximale toelaatbaar gewicht is 130kg. De Cairo tuinstoel van Hartman is uitstekend geschikt voor gebruik in professionele omgevingen. Door het stapelbare ontwerp is de eetstoel geschikt om in bulk op te stapelen. Dit is extra handig voor het opbergen en plaatsen van de buitenstoelen. Voordelen Een moderne tuinstoel voor binnen en buiten.

Prijs: 239.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hartman Tuinstoel Cairo - Antraciet
Van 249.95 / Voor 239.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hartman Tuinstoel Cairo - AntracietHartman Tuinstoel Cairo Antraciet vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!