Afbeelding van Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element - Antraciet
 

Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element - Antraciet

Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element - Antraciet - Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element - Antraciet Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element Antraciet is een smaakvolle kuipstoel die past bij bijna elke tuintafel. De stoel heeft een moderne uitstraling en biedt een ergonomische zitting. De stoel volgt de natuurlijke lijnen van het lichaam. Door extra steun in de lende heeft de Hartman kuipstoel een erg comfortabele zit. De antraciete Hartman Sophie Pro Element is gemaakt van hoogwaardige kunststof kuip. Het onderstel is volledig gemaakt van aluminium. De combinatie van deze twee geeft stabiliteit en duurzaamheid. De Hartman Sophie tuinstoel is volledig gemaakt van herbruikbare materialen. De stoel is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De stoel heeft een unieke trechtvormige afwatersysteem. De tuinstoel heeft een donkergrijze kuip met grijs aluminium onderstel. De afmetingen van de stoel zijn H 84 x B 49 x D 58cm. De zithoogte is 44cm en de zitdiepte 40cm. Het maximale toelaatbaar gewicht is 130kg. De Pro tuinstoel van Hartman is uitstekend geschikt voor gebruik in professionele omgevingen. Door het stapelbare ontwerp is de Sophie Pro geschikt om in bulk op te stapelen. Dit is extra handig voor het opbergen en plaatsen van de buitenstoelen.

Prijs: 109.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element - Antraciet
Van 139.95 / Voor 109.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hartman Tuinstoel Sophie Pro Element - AntracietHartman Tuinstoel Sophie Pro Element Antraciet vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!