Afbeelding van Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning - Zwart
 

Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning - Zwart

Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning - Zwart - Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning - Zwart Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning Zwart is een smaakvolle kuipstoel die past bij bijna elke tuintafel. De stoel heeft een moderne uitstraling en biedt een ergonomische zitting. De stoel volgt de natuurlijke lijnen van het lichaam. Door extra steun in de lende heeft de Hartman kuipstoel een erg comfortabele zit. De zwarte Hartman Sophie Teak Met Armleuning is gemaakt van hoogwaardige kunststof kuip. Het onderstel is volledig gemaakt van teak hout. De combinatie van deze twee geeft stabiliteit en duurzaamheid. De Hartman Sophie tuinstoel is volledig gemaakt van herbruikbare materialen. De stoel is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De stoel heeft een unieke trechtvormige afwatersysteem. De tuinstoel heeft een zwarte kuip met teak hout onderstel. De afmetingen van de stoel zijn H 84 x B 61.5 x D 58cm. De zithoogte is 44cm en de zitdiepte 40cm. Het maximale toelaatbaar gewicht is 130kg. ** Let op: De Hartman tuinstoel is enkel in meervoud van 2 te bestellen. Voordelen Een moderne tuinstoel voor binnen en buiten. De kunststof zitting is onderhoudsvrij. Heeft een ergonomische zitting. De armleuningen geven extra comfort.

Prijs: 169.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning - Zwart
Van 189.95 / Voor 169.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning - ZwartHartman Tuinstoel Sophie Teak Met Armleuning Zwart vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!