Afbeelding van Hondenkussen Vulling - 100 x 70cm
 

Hondenkussen Vulling - 100 x 70cm

Hondenkussen Vulling - 100 x 70cm - Lex & Max Hondenkussen Vulling - 100 x 70cm Lex & Max Hondenkussen Vulling - 100 x 70cm biedt een heerlijke slaapplaats voor je hond. Wanneer je huidige kussenvulling is ingezakt of niet meer fris ruikt is het aan te raden deze te vervangen voor een nieuwe. De Lex en Max kussenvulling is hiervoor een uitstekende optie. Het Lex en Max hondenkussen vulling is volledig gevuld met acryl vezels. Deze vezel heeft vele goede eigenschappen voor het gebruik in hondenkussens. Het acrylvezel behoud langer zijn volume dan bijvoorbeeld polyester vezels. Ook heeft het een isolerende werking. De kou van de vloer wordt tegengehouden en de warmte van de hond terug gegeven. Dit is onder andere beter voor de gewrichten. De afmetingen van het kussen zijn ca. 100 x 70cm. Met deze afmetingen is het geschikt voor hondenkussens van dezelfde maat. Wanneer je het kussen wilt wassen, kan dit met een handwas. Voordelen Geschikt ter vervanging van je huidige kussenvulling. De acryl vezel vulling zorgt voor goede isolatie, zodat je hond comfortabel ligt. Door de afmetingen geschikt voor hondenkussens van 100 x 70cm. De belangrijkste specificaties Volledig gemaakt van acrylvezel. De afmetingen zijn ca. 100 x 70cm.

Prijs: 14.99 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hondenkussen Vulling - 100 x 70cm
Van 24.94 / Voor 14.99 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hondenkussen Vulling - 100 x 70cmHondenkussen Vulling 100 x 70cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!