Afbeelding van Honeywell HF09CES mobiele airco
 

Honeywell HF09CES mobiele airco

Honeywell HF09CES mobiele airco - De Honeywell HF09CES is een verplaatsbare airconditioner in energieklasse A met een koelvermogen van 9000 BTU, geschikt voor ruimtes tot 35 m2. De airconditioner werkt met een afvoerslang naar buiten. De voordelen van de Honeywell HF09CES: * Koelvermogen van 9000 BTU, geschikt voor ruimtes tot 35 m2 * Stel zelf de temperatuur in naar wens van 16 tot 32 graden * Gebruik de airconditioner ook als ventilator of luchtontvochtiger * Gemakkelijk te verplaatsen door zwenkwieltjes aan de onderkant Bepaal zelf de temperatuur en verplaats de airconditioner gemakkelijk Met de HF09CES ervaar je altijd een optimaal verkoelde ruimte op een stille manier. Het geluidsniveau van de airconditioner bedraagt 65 dB. Je kan zelf de temperatuur van de ruimte instellen van 16 tot 32 graden. Naast een airco is het apparaat ook te gebruiken als ventilator of luchtontvochtiger. Daarnaast is de airconditioner ook gemakkelijk te verplaatsen door de handige wieltjes aan de onderzijde.

Prijs: 599.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Honeywell HF09CES mobiele airco
Van 649.00 / Voor 599.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Honeywell HF09CES mobiele aircoKlimaat Honeywell HF09CES mobiele airco vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!