Afbeelding van In The Mood Palletkussen Hoekstuk Mick Antraciet
 

In The Mood Palletkussen Hoekstuk Mick Antraciet

In The Mood Palletkussen Hoekstuk Mick Antraciet - In The Mood Palletkussenset Mick Antraciet Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creƫren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 160cm x 40cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken als rugkussen wanneer je L-vormige bank wil maken. Het antaciete rugkussen heeft een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Het kussen gebruik je op de L-vormige bank. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties Afmetingen rugkussen: 60 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester.

Prijs: 39.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
In The Mood Palletkussen Hoekstuk Mick Antraciet
Van 49.95 / Voor 39.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor In The Mood Palletkussen Hoekstuk Mick AntracietTuinkussens In The Mood Palletkussen Hoekstuk Mick Antraciet vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!