Afbeelding van Inventum GF431B friteuse
 

Inventum GF431B friteuse

Inventum GF431B friteuse - Met de Inventum GF431B friteuse bak je heerlijke krokante friet of snacks. De friteuse heeft 3 liter inhoud en een uitneembare binnenpan. De temperatuur is instelbaar tot 190 °C. Doordat het verwarmingselement in het frituurvet hangt, reageert de temperatuursensor extra snel. Onderin de friteuse is een koude zone, waardoor frituurvet langer vers blijft. Voordelen van de Inventum GF431B * Ruime 3 liter behuizing * Koude zone - frituurvet blijft langer goed * Uitneembare binnenpan Inventum koude zone friteuse De Inventum GF431B friteuse heeft een mooi zwart design en is eenvoudig te bedienen door de handige draaiknop. De temperatuur kunt je instellen tot maximaal 190°C. Daarnaast heeft deze Inventum friteuse een inhoud van 3 liter en een vermogen van 2200 Watt. De Inventum GF431B is voorzien van een uitneembare binnenpan en het verwarmingselement hangt direct in het vloeibare frituurvet. Hierdoor reageert de temperatuursensor veel sneller en worden je frietjes extra knapperig!

Prijs: 34.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Inventum GF431B friteuse
Van 39.95 / Voor 34.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Inventum GF431B friteuseEten bereiden Inventum GF431B friteuse vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!