Afbeelding van Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat
 

Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat

Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat - De Inventum VKI6010ZIL is een vrijstaande inductie kookplaat. Omdat het een 1-fase kookplaat is, kunt u hem op een normaal stopcontact aansluiten en direct beginnen met koken. Stel eenvoudig de juiste stand in met de tiptoetsen. En na het koken veegt u de kookplaat heel makkelijk schoon met een vochtige doek. De kookplaat is kindvriendelijk dankzij restwarmte indicatie en een kinderslot. Voordelen van de Inventum VKI6010ZIL * Met restwarmte indicatie en kinderslot * Eenvoudig aan te sluiten op een normaal stopcontact - u kunt direct beginnen met koken * Eenvoudige bediening met tiptoetsen * Makkelijk schoon te maken na het koken - vochtige doek erover en klaar! Inductiekookplaat voor normaal stopcontact De Inventum VKI6010ZILis een vrijstaande inductie kookplaat. Hij beschikt over vier kookzones met negen standen per zone. Het is een 1-fase kookplaat, u kunt de stekker in het stopcontact stoppen en direct beginnen met koken. De kookplaat is voorzien van restwarmte indicatie en een kinderslot. Ook beschikt de kookplaat over een boost functie voor extra vermogen en een instelbare timer. Na het koken kunt u de kookplaat met een vochtige doek eenvoudig schoonmaken.

Prijs: 285.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat
Van 349.00 / Voor 285.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaatKookplaten Inventum VKI6010ZIL inductie kookplaat vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!