Afbeelding van Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw - 140cm x 260cm
 

Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw - 140cm x 260cm

Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw - 140cm x 260cm - Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw Kant en klaar gordijn met lus donkerblauw van Today is een mooie basic gordijn. Het donker blauwe kant en klaar gordijn geeft elke kamer weer een frisse look. Het donker blauwe gordijn van is volledig gemaakt van polyester. Aan de bovenzijde zitten stoffen lussen bevestigd. Hiermee kan het gordijn makkelijke worden opgehangen aan een houten of metalen roede. De raambekleding heeft een zicht werende werking. Privacy in je eigen woning is daarmee gegarandeerd. De afmetingen zijn 140cm breed met een lengte van 260cm. Deze is wasbaar op max. 30 °C, maar mag niet in de droogtrommel. Het kant en klaar gordijn is per stuk verpakt. Voordelen - De soepele stof geeft een luxe uitstraling aan je interieur. - Een mooie volle kleur. - Het gordijn hebben een zicht werende werking. - Met de lussen worden kant en klaar gordijnen opgehangen aan de roede. - De afmetingen maken het gangbaar voor de meeste woningen. Belangrijkste specificaties - Dit is een donker blauw kant en klaar gordijn. - De afmetingen zijn: 140cm breed en 260cm hoog. - De materiaal is polyester. Het merk Today Today is een Frans woonmerk. Met Today creëer je de leukste en kleurrijkste interieuren.

Prijs: 14.96 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw - 140cm x 260cm
Van 19.95 / Voor 14.96 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw - 140cm x 260cmKant en klaar Gordijnen Kant en Klaar Gordijn Met Lus Donkerblauw 140cm x 260cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!