Afbeelding van Karcher stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium
 

Karcher stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium

De SC 2 EasyFix Premium is een stoomreiniger van Kärcher. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Het EasyFix vloermondstuk is voorzien van een flexibel scharnier en zorgt ervoor dat u ergonomisch kunt werken. De stoomintensiteit is met twee niveaus optimaal af te stemmen op het oppervlak en de mate van vervuiling. De uitgebreide accessoire set zorgt ervoor dat u nog gerichter vuil kunt verwijderen. De stoomreiniger maakt het mogelijk om bijna alles schoon te maken zonder chemische producten. Bij een grondige reiniging wordt 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën gedood. De verlengslang zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekken met gemak kunnen worden schoon gemaakt. De stoomreiniger is voorzien van een vergrendelsysteem waarmee ongewenst gebruik door kinderen kan worden voorkomen.

Prijs: Van 159.95 / Voor 128.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Categorie: Stoomreinigers

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Expert
Karcher stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium
Van 159.95 / Voor 128.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Karcher stoomreiniger SC 2 EasyFix PremiumStoomreinigers Karcher stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!