Afbeelding van Leifheit classic m (120 x 38 cm) compact strijk accessoire
 

Leifheit classic m (120 x 38 cm) compact strijk accessoire

Leifheit classic m (120 x 38 cm) compact strijk accessoire - De Leifheit classic m (120 x 38 cm) compact is een compacte strijkplank met vaste houder voor een stoomgenerator. Daar kan je de strijkbout veilig op neerzetten. Het onderstel is gemaakt van ronde buizen en staat veilig en stabiel tijdens het strijken. De strijkplank is in hoogte verstelbaar van 76 tot 96 cm, waardoor je met iedere lengte op een rugvriendelijke werkhoogte kan strijken. Het strijkvlak is 120 x 38 cm en daarmee relatief compact en geschikt voor huishoudens met een kleine tot gemiddelde hoeveelheid strijkwerk. De strijkplankovertrek heeft een kleurrijke print.

Prijs: 37.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Leifheit classic m (120 x 38 cm) compact strijk accessoire
Van 42.95 / Voor 37.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Leifheit classic m (120 x 38 cm) compact strijk accessoireStrijkijzers Leifheit classic m 120 x 38 cm compact strijk accessoire vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!