Afbeelding van Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes
 

Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes - Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes ** Let op: in de verpakking zit enkel een los kussenhoes. ** Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe biedt een heerlijke slaapplaats voor je hond. Stel je voor: na een flinke wandeling kom je weer thuis. Net als jij, is je hond er moe van geworden. Gelukkig heb je het heerlijke Lex & Max Hondenkussen Adventure liggen. Hier ploft hij dan ook meteen heerlijk op neer. Het Lex en Max hondenkussenhoes is volledig gemaakt van katoen. Het kussen is gemaakt van een dikke maar zachte katoensoort. Het kussen is aan alle zijden voorzien van sierlijke flap. Hieronder zit een rits. Handig voor als je de kussenhoes wilt wisselen of wassen! De kussenhoes kan gewassen worden op 30°C. De afmetingen van de taupe hondenkussenhoes zijn ca. 100 x 70cm. Met deze afmetingen is geschikt voor vele hondenrassen. Van Beagles tot Labradors. Ze passen allemaal op het kussen. Voor de kussenhoes is een losse vulling verkrijgbaar. Deze vullen is gemaakt van acryl vezel, wat goede isolerende eigenschappen heeft. Voordelen Kussenhoes is gemakkelijk te verwisselen. De kussenhoes kan gewoon in de wasmachine. Door de afmetingen geschikt voor de meeste hondenrassen.

Prijs: 44.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes
Van 49.95 / Voor 44.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Lex & Max Hondenkussen Adventure Taupe - 100 x 70cm - KussenhoesHondenkussens Lex Max Hondenkussen Adventure Taupe 100 x 70cm Kussenhoes vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!