Afbeelding van Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps - 100 x 70cm - Kussenhoes
 

Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps - 100 x 70cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps - 100 x 70cm - Kussenhoes - Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps - 100 x 70cm - Kussenhoes ** Let op: in de verpakking zit enkel een los kussenhoes. ** Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps biedt een heerlijke slaapplaats voor je hond. Stel je voor: na een flinke wandeling kom je weer thuis. Net als jij, is je hond er moe van geworden. Gelukkig heb je het heerlijke Lex en Max Hondenkussen Canvas Stamps liggen. Hier ploft hij dan ook meteen heerlijk op neer. Het Lex en Max hondenkussenhoes is gemaakt van gerecycled tentdoek en wol. Bovenin het kussen staat "Stampses" en over de lengte staat de Nederlandse vlag geprint. Hierdoor oogt het net als een ouderwetse Stampszak. Doordat er gebruik is gemaakt gerecyclede materialen kan er kleurverschiloptreden. Niet elk kussen is daarom hetzelfde. Je krijgt een écht uniek hondenkussen. Aan de lange zijde van het kussen zit een ritssluiting. Handig voor als je de kussenhoes wilt wisselen of wassen! De kussenhoes kan gewassen worden op 30°C. De afmetingen van de taupe hondenkussenhoes zijn ca. 100 x 70cm. Met deze afmetingen is geschikt voor vele hondenrassen. Van Beagles tot Labradors. Ze passen allemaal op het kussen. Voor de kussenhoes is een losse vulling verkrijgbaar.

Prijs: 89.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps - 100 x 70cm - Kussenhoes
Van 109.94 / Voor 89.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Lex & Max Hondenkussen Canvas Stamps - 100 x 70cm - KussenhoesLex Max Hondenkussen Canvas Stamps 100 x 70cm Kussenhoes vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!