Afbeelding van Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart - 100 x 70cm - Kussenhoes
 

Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart - 100 x 70cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart - 100 x 70cm - Kussenhoes - Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart - 100 x 70cm - Kussenhoes ** Let op: in de verpakking zit enkel een los kussenhoes. ** Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart biedt een heerlijke slaapplaats voor je hond. Stel je voor: na een flinke wandeling kom je weer thuis. Net als jij, is je hond er moe van geworden. Gelukkig heb je het heerlijke Lex en Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart liggen. Hier ploft hij dan ook meteen heerlijk op neer. Het Lex en Max hondenkussenhoes is volledig gemaakt van katoen. Aan de bovenzijde is een vlak geborduurd waarin de tekst "Grand Hotel Parking Members Only" staat. Het geborduurde vlak is beige. Aan de lange zijde van het kussen zit een ritssluiting. Handig voor als je de kussenhoes wilt wisselen of wassen! De kussenhoes kan gewassen worden op 30°C. De afmetingen van de zwarte hondenkussenhoes zijn ca. 100 x 70cm. Met deze afmetingen is geschikt voor vele hondenrassen. Van Beagles tot Labradors. Ze passen allemaal op het kussen. Voor de kussenhoes is een losse vulling verkrijgbaar. Deze vullen is gemaakt van acryl vezel, wat goede isolerende eigenschappen heeft. Voordelen Kussenhoes is gemakkelijk te verwisselen. De kussenhoes kan gewoon in de wasmachine.

Prijs: 34.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart - 100 x 70cm - Kussenhoes
Van 39.94 / Voor 34.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Lex & Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart - 100 x 70cm - KussenhoesLex Max Hondenkussen Grand Hotel Zwart 100 x 70cm Kussenhoes vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!