Afbeelding van Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw - 100 x 70cm - Kussenhoes
 

Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw - 100 x 70cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw - 100 x 70cm - Kussenhoes - Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw - 100 x 70cm - Kussenhoes ** Let op: in de verpakking zit enkel een los kussenhoes. ** Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw biedt een heerlijke slaapplaats voor je hond. Stel je voor: na een flinke wandeling kom je weer thuis. Net als jij, is je hond er moe van geworden. Gelukkig heb je het heerlijke Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw liggen. Hier ploft hij dan ook meteen heerlijk op neer. Het Lex en Max hondenkussenhoes is volledig gemaakt van katoen. Aan de bovenzijde van het kussen is een sierlijk L & M logo geborduurd. De tekst erboven zegt "Villa Royale New Classic". Daarmee is het uitermate geschikt voor je Royale Pet. Aan de lange zijde van het kussen zit een ritssluiting. Handig voor als je de kussenhoes wilt wisselen of wassen! De kussenhoes kan gewassen worden op 30°C. De afmetingen van de blauwe hondenkussenhoes zijn ca. 100 x 70cm. Met deze afmetingen is geschikt voor vele hondenrassen. Van Beagles tot Labradors. Ze passen allemaal op het kussen. Voor de kussenhoes is een losse vulling verkrijgbaar. Deze vullen is gemaakt van acryl vezel, wat goede isolerende eigenschappen heeft. Voordelen Kussenhoes is gemakkelijk te verwisselen.

Prijs: 34.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw - 100 x 70cm - Kussenhoes
Van 39.94 / Voor 34.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Lex & Max Hondenkussen New Classic Blauw - 100 x 70cm - KussenhoesHondenkussens Lex Max Hondenkussen New Classic Blauw 100 x 70cm Kussenhoes vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!