Afbeelding van Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes
 

Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes - Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes ** Let op: in de verpakking zit enkel een los kussenhoes. ** Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe biedt een heerlijke slaapplaats voor je hond. Stel je voor: na een flinke wandeling kom je weer thuis. Net als jij, is je hond er moe van geworden. Gelukkig heb je het heerlijke Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe liggen. Hier ploft hij dan ook meteen heerlijk op neer. Het Lex en Max hondenkussenhoes is volledig gemaakt van katoen. De stof is verwassen, wat een store afdruk geeft. Daarbij heeft het een gave opdruk met "RAW UNCLASSIFIED HANDMADE DOG GOODS". Aan de lange zijde van het kussen zit een ritssluiting. Handig voor als je de kussenhoes wilt wisselen of wassen! De kussenhoes kan gewassen worden op 30°C. De afmetingen van de taupe hondenkussenhoes zijn ca. 100 x 70cm. Met deze afmetingen is geschikt voor vele hondenrassen. Van Beagles tot Labradors. Ze passen allemaal op het kussen. Voor de kussenhoes is een losse vulling verkrijgbaar. Deze vullen is gemaakt van acryl vezel, wat goede isolerende eigenschappen heeft. Voordelen Kussenhoes is gemakkelijk te verwisselen. De kussenhoes kan gewoon in de wasmachine.

Prijs: 34.94 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe - 100 x 70cm - Kussenhoes
Van 39.94 / Voor 34.94 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Lex & Max Hondenkussen Unclassified Taupe - 100 x 70cm - KussenhoesLex Max Hondenkussen Unclassified Taupe 100 x 70cm Kussenhoes vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!