Afbeelding van Madison Rugkussen Lounge Panama Safier Blue - 60 x 40cm
 

Madison Rugkussen Lounge Panama Safier Blue - 60 x 40cm

Madison Rugkussen Lounge Panama Safier Blue - 60 x 40cm - Madison Palletkussen Soft Panama Safier Blue - 60 x 40cm Madison Palletkussen Soft Panama Safier Blue is een goede basis voor je loungeset. Het palletkussen heeft afmetingen van 60cm x 40cm. Daarmee is het ideaal om te gebruiken als rugkussen. Het donkerblauwe rugkussen is gemaakt uit verschillende materialen. Het is voor 50% gemaakt uit katoen, 45% polyester en 5% rest stoffen. De vulling is gemaakt uit één deel. Hierdoor zit deze comfortabel en stevig. Het gewicht van het kussen is 0,5kg. Niet zwaar en dus makkelijk op te bergen na gebruik. Het Madison palletkussen is voorzien van een waterrepallet hoes. Het grote voordeel hiervan is, is dat deze tijden een regenbui gewoon buiten blijven liggen. De kussenhoes is voorzien van een rits. Deze is te verwijderen en te wassen in de wasmachine. Voordelen Het kussen is geschikt als rugkussen op je loungeset. Kan tegen een regenbui. Gemaakt voor intensief gebruik. De kussenhoes kan gewassen worden in de wasmachine. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 60 x 40 x 12cm. Het loungekussen is waterrepallent. De gebruikte stoffen: 50% katoen, 45% polyester en 5% andere stoffen. Vulling gemaakt uit één deel. Gewicht: 0,5 kg. Kleur:

Prijs: 27.95 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Madison Rugkussen Lounge Panama Safier Blue - 60 x 40cm
Van 29.95 / Voor 27.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Madison Rugkussen Lounge Panama Safier Blue - 60 x 40cmTuinkussens Madison Rugkussen Lounge Panama Safier Blue 60 x 40cm vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!