Afbeelding van Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA hogedrukreiniger
 

Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA hogedrukreiniger

Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA hogedrukreiniger - De Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA hogedrukreiniger is zeer geschikt voor het sporadisch reinigen van oppervlakken rondom het huis. Je kunt er eenvoudig auto's, fietsen, hekken, kleine terrassen en tuinmeubilair mee schoonmaken. Met een maximale druk van 105 bar, reinig je oppervlakken tot 25 m² per uur. Voordelen van de Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA * Zeer duurzaam dankzij de aluminium pomp * Inclusief 5 meter hogedrukslang, hogedrukpistool en lans * Maximale druk van 105 bar * Soorten sproeiers - Tornado of Powerspeed (hoge impact) Handig in gebruik Dankzij het compacte formaat en de grote wielen, is de hogedrukreiniger goed wendbaar. De 5 meter hogedrukslang ondersteunt dit. Het heeft een automatisch start/stop-systeem en de druk is regelbaar op de nozzle. Ook heeft het, net als veel andere Nilfisk apparaten, een Click&Clean aansluitsysteem. Hierdoor kan je verschillende accessoires er gemakkelijk op bevestigen. Dit alles maakt de hogedrukreiniger erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Eenvoudig opbergen Het apparaat heeft natuurlijk verschillende onderdelen. Deze zijn goed op te ruimen, doordat er op het apparaat opbergmogelijkheden zijn voor de lans en hogedrukpistool.

Prijs: 105.00 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA hogedrukreiniger
Van 129.00 / Voor 105.00 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Nilfisk C 110.7-5 PC X-TRA hogedrukreinigerSchoonmaken Nilfisk C 110.7 5 PC X TRA hogedrukreiniger vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!