Afbeelding van Panasonic SC-HTB200EGK soundbar
 

Panasonic SC-HTB200EGK soundbar

Panasonic SC-HTB200EGK soundbar - De Panasonic SC-HTB200EGK is een zwarte, elegante soundbar die perfect onder uw televisie past. De SC-HTB200EGK levert een verrassend krachtig en hoogwaardig geluid. Dankzij de twee speakers met groot bereik wordt u overspoeld met heldere akoestiek, stereofonische effecten en veel vermogen. Het prachtige geluid maakt uw favoriete film ervaring compleet. De soundbar heeft twee 10 keer 4 centimeter speakers en een versterker van 80W. Daarnaast versterkt de H.BASS functie de weergave van lage tonen en bassen. Virtual Surround vult de hele ruimte en Sound Modes laten u het geluid kiezen dat het beste bij de omgeving past. Niet alleen in geluidskwaliteit en design is de SC-HTB200EGK een uitblinker, maar ook in gebruiksgemak. Wanneer de soundbar via HDMI CEC met de televisie verbonden is, zijn zowel de televisie als de soundbar met slechts één afstandsbediening te bedienen. Daarnaast kunt u via Bluetooth uw favoriete muziek naar de soundbar streamen vanaf uw smartphone of tablet. De SC-HTB200EGK soundbar past dankzij het compacte ontwerp perfect tussen de pootjes van de meeste Panasonic televisies, waardoor de set een mooi geheel vormt.

Prijs: 96.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Panasonic SC-HTB200EGK soundbar
Van 119.00 / Voor 96.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Panasonic SC-HTB200EGK soundbarHome cinema Panasonic SC HTB200EGK soundbar vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!