Afbeelding van Philips BRL160/00 ladyshave
 

Philips BRL160/00 ladyshave

Philips BRL160/00 ladyshave - Met de Philips BRL160/00 ladyshave scheer je comfortabel e benen, met een perfect glad resultaat. De scheerkop is zacht voor de huid en doordat de ladyshave 100% waterdicht is, kun je nat scheren in bad of onder de douche. 5 minuten opladen is al genoeg voor één scheerbeurt. Voordelen van de Philips BRL160/00 * De flexibele gebogen messen zijn 75% efficiënter dan traditionele ladyshavemessen * De parelvormige trimmeruiteinden en de veiligheidsbeugel beschermen tegen krassen * 100% waterdicht voor comfortabel nat scheren in bad of onder de douche * 5 minuten opladen is genoeg voor een volledige scheerbeurt Philips ladyshave, scheert comfortabel glad Geniet van een perfect gladde en comfortabele scheerbeurt voor je benen en lichaam. Ons meest geavanceerde scheersysteem zorgt voor een zijdezachte huid, zonder irritatie. SatinShave Prestige is zo comfortabel dat je iedere dag kunt scheren, maar scheert zo glad dat het niet hoeft.

Prijs: 46.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Philips BRL160/00 ladyshave
Van 51.95 / Voor 46.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Philips BRL160/00 ladyshaveEpilators Philips BRL16000 ladyshave vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!